Üzlet szabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a olaszkavegepek.hu webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Némethné Horváth Henrietta EV . Székhely:9766 Rum Horgász u 26 Telephely(bolt):9700 Szombathely Kőszegi u.2. Telefonszám:+36304500043 Nytsz.:44618688 Asz:67938191-2-38 Nyilvántartásba vevő hatóság: Szombathely Megyi Jogú Város Polgármesteri Hivatala 


Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya az olaszkavegepek.hu webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.Webáruházban történt vásárlása fizetési kötelezettséget von maga után.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a MP Futárral utánvéttel

- Magyarország területén előre utalással, futárszolgálattal történő szállítással,

- Külföldre történő szállítás esetén kizárólag bankkártyával.

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Az olaszkavegepek.hu  webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon az olaszkavegepek.hu webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24 - 48 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége. A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, kerülhet sor .info@olaszkavegepek.hu .

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést nemiktatjuk,de utólag hozzáférhető,a vevő kérésére lehetőségeinkhez mérten a lehetőlegrövídebbidőn belül rendelkezésére bocsátjuk.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.

 

Át nem vett csomag esetén az oda vissza Szállítás díja  a megrendelőt terheli . Melyről utólag szamlat állítunk ki és emailben küldjük 

 


Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket Postai vagy Gls Futárszolgálattal szállítjuk.A következő díjakon amelyet önválaszthat ki megrendelés leadásakor:

Utánvételes postacsomagként értékhatártól függetlenül 4000Ft 100000Ft-felett díjmentes

Előre utalás esetén futárszolgálat 2000Ft  100000Ft-felett díjmentes

Utánvételes futárszolgálattal értékhatártól függetlenül 3000Ft 100000Ft-felett díjmentes

A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítás díját, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel amennyiben az utánvételes fizetésimódot választotta,amennyiben előre utalásos fizetést választott ebben az esetben önnek a termék árát és a szállítási költséget a megrendelést követően kell elutalni majd az összeg beérkezését követően küldjük a terméket. 
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási költséget, és a termékek részletezését is.


Szállítási határidő: Lehteőségünkhözmérten igyekszünkminél hamarabbmár a megrendelésnapján vagy a megrendelést követő munkanap (amennyiben készleten van a termék)átadni a szállítócégnek(futár, vagy posta) a csomagot, a Posta maximum két munkanap alatt kézbesíti a megadott címre.


Tájékoztatás békéltető testülethez fordulás lehetőségéről

A Fogyasztó az őt ért jogsérelem, fogyasztói jogvita orvoslása érdekében békéltető testülethez fordulhat. A Vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület neve és címe:

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület 9700 Szombathely Honvéd Tér 2. Tel:+3694312356 email bea@vmkik.hu

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a 2013. évi V. törvény a Polgári törvénykönyvről (Ptk.), a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.)  Korm. rendelet, az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII tv. rendelkezései az irányadók.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@olaszkavegepek.hu címen.